Krachtig communiceren

In dit gratis e-book leggen we je graag uit hoe je een logo ontwerpt dat 100% matcht bij jouw bedrijf, met de volgende tips:

Zo vind je je ideale klant

Zo ontdek je de kern van jouw bedrijf

Tip voor het kiezen van een passende stijl

We leggen de betekenis achter vormen uit

Wat zijn kapitalen en hoe kies je een goed lettertype?

De toegevoegde waarde van een beeldmerk

De manier om zelf een logo te ontwerpen

gratis e-book
image-rebelation-home-anne

Anne Stegeman

Lekker zelf aan de slag

‘De ideale manier om zelf een begin te maken met de uitstraling van je bedrijf. Door de praktische tips toe te passen kun je direct aan de slag met het maken van een krachtig logo.’

Creatieve fundatie

Een 100% match

Wanneer je een logo inzet dat 100% matcht bij jouw bedrijf en product of dienst, zal je omzet stijgen. I know… een rake uitspraak! Maar neem maar van ons als vakidioten aan dat het echt zo werkt. Een potentiële klant voelt zich namelijk beter bij een bedrijf dat alles tot in de puntjes geregeld heeft, dan bij een bedrijf dat half bakken laat zien wie ze zijn.

 

Dus… ben jij klaar om jouw bedrijf next level te tillen en wil je doelgericht aan de slag? Ontwerp een krachtig logo en ervaar het verschil. Het resultaat? Jouw ideale klant weet jou sneller te vinden én jij gaat een fanbase creëren met ideale klanten. Heerlijk!

image-rebelation-home-eline

Eline uit den Bogaard

Waarom je dit niet wilt missen

‘Heb je wel eens gezien dat er een huis gebouwd werd zonder fundering? No way! Toch zien we dit vaak gebeuren bij bedrijven. Je start met je bedrijf, zonder goed over de fundering na te denken. Begrijpelijk, want je wilt lekker aan de slag. Toch verdiend elk bedrijf een goede fundering, zodat je meer omzet gaat maken. Wij dragen graag ons steentje bij en helpen je op weg met dit gratis e-book zodat jouw bedrijf op de juiste manier in de spotlight staat. Wees er trots op!’

Ben jij klaar voor een logo waar je trots op kunt zijn?