LET’S TALK

Plots is het alweer lockdown week 10!

Als ondernemers hebben we alles uit ons zelf gehaald om ons bedrijf staande te houden. De creativiteit spatte er vanaf de afgelopen tijd. Ondertussen zijn we redelijk gewend aan deze nieuwe manier van werken.

 

Rebelation vindt het belangrijk om elke situatie positief te bekijken. Het is bizar hoeveel er de afgelopen weken is gebeurd en wat dit heeft betekend voor de mensen om ons heen. Wij zijn er van overtuigd dat je met een positieve vibe verder komt. Door over gevoelens en ervaringen te praten kan je elkaar inspireren en elkaar een positieve boost geven!

 

Naast de ‘Do it yourself’ scheurkalender hebben we daarom nu de ‘Do it yourself’ Let’s Talk voor jullie ontwikkeld. Let’s Talk helpt met het bespreekbaar maken van de situatie zoals hij nu is met de aankomende kleine versoepeling van de regels maar ook: hoe waren die eerste weken ‘bij huis’. Wat is er gebeurd en wat doet dat met mij, mijn collega’s, mijn dierbaren.

 

Hoe werkt dat nu ‘Let’s Talk’ ?
Om Let’s Talk te downloaden klik je op de onderstaande button. Het is alleen een kwestie van bestand downloaden, door de printer laten rollen, schaar er in en in een mooie pot of bak doen en starten maar!

 

Houd vol, keep your head up en Let’s talk!

Kies voor merkbeleving met pit