Online
communicatie

Wij weten raad in de online jungle!

Wij verzorgen complete webdesigns. Eventueel met webshop of intranet. Alles is mogelijk. Hierbij is snelheid, gebruiksvriendelijkheid en conversie onwijs belangrijk! Wij zijn daarom niet van de ‘snelle’ opdrachten, maar kijken graag met jou naar een optimale website die voor je gaat werken.

 

Omdat wij bezig willen zijn met waar we echt goed in zijn; ontwerpen, werken we samen met onze partner: Plate. Wij maken een ontwerp dat 100% matcht bij jouw bedrijf, zij bouwen het technisch hoogstandje. Typisch gevalletje: 1 + 1 = 3. 

 

We werken met een eigen CMS systeem, waardoor het onoverzichtelijke van WordPress voorgoed verleden tijd is. Herken je die lange scroll lijst aan plug-ins? Hierdoor kan je website erg traag worden. Ook dit is verleden tijd.

 

Je krijgt een eigen inlog omgeving, waarbij je zelf eventueel tekst en afbeeldingen kunt wijzigen. De website wordt door ons ge-update en wij zorgen er voor dat hij super snel is. De lijst met pluspunten houdt niet op, dus kom gerust langs voor een bakkie dan vertellen we je er meer over!

 

Daarnaast kunnen wij voor bedrijven e-mail marketing verzorgen met behulp van Mailchimp en zorgen wij dat jouw bedrijf opvalt in de online jungle.

 

Interesse? Wij leggen het je graag face-to-face uit!

Klik hier voor ons werk

Neem contact met ons op