Over ons

Wist je dat wij samen met Omzetgroeier één kantoor hebben?
Omzetgroeier is een online marketing bureau en wij versterken elkaar enorm!

Eline uit den Bogaard

Eigenaresse | Art director


Aan enthousiasme ontbreekt het in ieder geval niet. Dat ondernemersbloed borrelt in mij. Even tussen ons….. soms word ik gek van mijn eigen enthousiasme ;-). Heel erg vind ik het niet, want het is de drijfkracht achter Rebelation. Ik help graag mensen om hun idee, hun trots, hun emotie, hun product of bedrijf te vertalen naar een passend ontwerp. Projecten met een maatschappelijk doel spreken mij het meeste aan, omdat je hier echt kunt inspelen op gevoel en van betekenis kunt zijn. Mijn stijl? Strakke vormen in combinatie met karakter.

Anne Stegeman

Grafisch ontwerper

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus… keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.

Sophie van Werven

Art director

Als afgestudeerd advertiser en junior creatief word ik geïnspireerd door menselijk gedrag, duik ik in maatschappelijke vraagstukken, creëer ik het liefst sociale bewustwordingen, vertel ik verhalen en zet ik je aan het denken.

Toppers van
Omzetgroeier

Online marketing bureau

Samenwerkingen waar je energie van krijgt, heerlijk! Omzetgroeier en Rebelation hebben z’n klik, vandaar dat we samen één kantoor delen. We versterken elkaar, omdat wij websites maken en Omzetgroeier ervoor zorgt dat deze ook daadwerkelijk gevonden worden in Google. Daarnaast zorgen ze voor de nodige dosis humor op kantoor. Niet geheel onbelangrijk.

De bouwers van Plate

Technische hoogstandjes

Omdat wij alleen bezig willen zijn met hetgeen waar we echt goed in zijn; ontwerpen, schakelen we voor websites onze partner Plate in. Wij maken een authentiek ontwerp, zij zorgen voor het technische hoogstandje. Geen zorgen meer over de snelheid, veiligheid en het onderhoud van een website. Daar zorgt Plate voor. Danzij het gebruiksvriendelijke CMS waarmee je websites volledig visueel bewerkt, wordt websitebeheer weer leuk!

Kies voor merkbeleving met pit