Over ons

Eline uit den Bogaard

Eigenaresse | Art director


Aan enthousiasme ontbreekt het in ieder geval niet. Dat ondernemersbloed borrelt in mij. Even tussen ons….. soms word ik gek van mijn eigen enthousiasme ;-). Heel erg vind ik het niet, want het is de drijfkracht achter Rebelation. Ik help graag mensen om hun idee, hun trots, hun emotie, hun product of bedrijf te vertalen naar een passend ontwerp. Projecten met een maatschappelijk doel spreken mij het meeste aan, omdat je hier echt kunt inspelen op gevoel en van betekenis kunt zijn. Mijn stijl? Strakke vormen in combinatie met karakter.

Julie-Ann Neervoort

Office manager | grafisch ontwerper

Julie-Ann is van alle (communicatie)markten thuis. Ze is van huis uit grafisch ontwerper, maar is ook niet vies van acquisitie, klanten contact & administratie. Ze woont in IJsselmuiden, heeft een dochtertje, is getrouwd met een politieman & haar hart gaat sneller kloppen van het creëren van nieuwe ontwerpen/projecten, chocola & verse bloemen.

Anne Stegeman

Grafisch ontwerper

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus… keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.

Kies voor merkbeleving met pit