Kies voor origineel papier!

blank

Kies voor origineel papier!

blank

Kies jij voor het standaard papiertje of ga je de uitdaging aan om er iets speciaals van te maken? Het ontwerp van bijvoorbeeld je visitekaartje of flyer is de stijl die je wil uitstralen. Maar wat als je er ook nog een hele beleving van kan maken! Dat is toch pas echt supergaaf om weg te geven?

De vraag die dan gelijk in je op komt is: dan wordt het wel prijzig, of niet? Nou dat ligt er een beetje aan waar je voor kiest. Een mooie afwerking kan ook genoeg zijn om je drukwerk er net wat uit te laten springen.

Wil je luxe uitstralen? Dan ga je voor glans laminaat om het nog meer te laten stralen. Mat laminaat geeft je drukwerk een strakke uitstraling en laat het helemaal tot zijn recht komen (hier zijn wij fan van!). Ook heb je nog Spot-uv! Dit is een glanzende lak die je op bepaalde delen plaatst van het ontwerp. Op die manier spat je logo van het papier af! Wil je nog meer shinen met jouw drukwerk? Dan ga je voor Cold foil. Een metallic look die je ontwerp dan extra classy maakt. Dit kan je toepassen op bepaalde delen, maar ook over het hele ontwerp. Zo kan je het drukwerk net wat exclusiever maken dan het standaard papiertje!

 

blankblankblank

Hier zie je een aantal voorbeelden van de verschillende papiersoorten uit de Monsterbox van Drukwerkdeal. Het drukwerk bestellen wij graag voor jou!

 

Als je de uitdaging aan durft te gaan om voor een ander papiertje te kiezen, dan is het nog best lastig want de keuze is reuze! Bedenk wat jouw drukwerk moet uitstralen en past dat bij jouw bedrijf? Kraft is stoer en robuust, maar straalt ook natuur uit. Gekleurd papier kan heel gaaf zijn met zwarte of witte inkt. Daarmee speel je met de diepte! Silver metallic papier wordt meestal gebruikt voor wat chiquere uitnodigingen. Goud laat je ontwerp stralen!

blank

Think green!

Duurzaam is wel een ding wat je steeds meer ziet de afgelopen tijd. Gerecycled papier is authentiek en heeft een natuurlijke uitstraling. Er bestaat zelfs groei papier waar je op kan drukken! In het papier zitten dan zaadjes verstopt die uitgroeien tot een bloem of groenten. Wel even onder de grond stoppen met wat water dan he!

Zo komen er steeds meer nieuwe papiersoorten bij. Wist je dat er zelf papiersoorten zijn gemaakt van bier? Ook henneppapier is nieuw! Een ongewone keuze maar wel erg mileubewust. Hennep groeit sneller dan bomen, er is minder oppervlakte nodig voor meer papier en er komt minder zwavel vrij bij de producties.

Ontdek welk papiersoort bij jou past! Ervaar hoe ze voelen, ruiken en er uitzien. Zo maak je de hele beleving van jouw drukwerk compleet.