Huisstijl ontwerp

Wat is dat nou eigenlijk?

Eigenlijk is het heel simpel! Een huisstijl is de complete beleving voor jouw merk.

 

Waar staat jouw bedrijf voor? Welke sfeer zet je neer? Welke doelgroep wil je aanspreken? Met een eigen huisstijl breng je jouw bedrijf aan de man. Daarnaast kun je extra opvallen door een unieke uitstraling voor je bedrijf te laten ontwerpen. Een huisstijl kan uit verschillende producten bestaan. Soms kun je als bedrijf uit de voeten met een logo en visitekaartje en soms heb je een complete beleving nodig van logo tot website. Hierbij geven wij graag aan wat er allemaal onder huisstijl ontwerp valt:

 

Logo, visitekaartje, briefpapier, enveloppen, ansichtkaarten, uitnodigingen, offerte- en presentatiemappen, flyers, posters, brochures, magazines, boeken, menukaarten, etiketten, advertenties, banners, e-mail nieuwsbrief, website, deurhangers, pennen, gummetjes, bierviltjes, stempels, stickers etc.

 

Bovenstaande communicatiemiddelen kun je laten ontwerpen als compleet pakket, maar het is ook mogelijk om losse communicatiemiddelen te laten ontwerpen. Kijk ons eens bij onze prijslijst om direct een idee te krijgen van de kosten. Heb je al een huisstijl, maar zou je het bedrijf extra willen promoten d.m.v. een magazine? Geen probleem! Wij verwerken de bestaande huisstijl in het nieuwe magazine.

 

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij ontwerpen het voor je. Staat er iets niet op de lijst? Schroom niet en stel gerust vragen. Wij houden namelijk van persoonlijk contact!

Bekijk hier onze huisstijl ontwerpen

Kies voor merkbeleving met pit